Nga data 1 Janar 2015 sherbimi I telefonise fikse do kete ndryshimet si me poshte:

  1. Sherbimi do jete me parapagim.
    Pra perdoruesi duhet te beje nje rimbushje te numrit te telefonit ne menyre qe te kete mundesi te kryeje telefonata dalese. Nuk ka minimum ne vleren e rimbushjes. Nese doni qe te njoftoheni per kreditin tuaj, duhet te regjistroni nje adresse emaili ku mund te dergohet gjendja e kreditit tuaj. Telefonatat hyrese drejt numrit tuaj mund te kryhen pa pengese edhe nese krediti juaj ka mbaruar.
  2. Tarifa e mirembajtjes behet 0 Leke.
    Per kete arsye faturat nuk do dergohen ne adrese te printuara, por mund tju dergohen me email sipas kerkeses suaj pa kosto shtese.

Per me shume informacion mund te telefononi ne numrin 04 410 0000

Faleminderit.

Nga data 1 Janar 2015 sherbimi i telefonise fikse behet me parapagim.


Tashme jemi prezent ne Elbasan dhe ne Librazhd


Se shpejti sherbimi IPTV do sjelle tek ju kanale televizive por dhe do e ktheje televizorin tuaj ne nje "SMART TV"


Hapet pika e re e Selcom, mbrapa Piano-Bar "Piazza".

 
Elbasan: 054 710 000 Durres: 052 520 000 Korce: 082 610 000 Pogradec: 083 800 000 Librazhd: 0514 82 000 Kavaje: 055 620 000
info@selcom.al