Me shpejtesine e drites…

Me shpejtesine e drites transmetohen informacionet ne Fibren Optike, dhe vetem me Fiber Optike Selcom ju mundeson sherbimin Internet, Telefoni Fikse dhe Televizion.

Tashme sherbimet e ofruara me fiber optike nuk jane me privilegj vetem i bizneseve. Tarifat dhe ofertat tona, nga me te mirat ne treg, mundesojne secilin prej jush te perfitoje nga cilesia maksimale qe ofron kjo teknologji e avancuar.

Ju mirepresim te provoni avantazhet e teknologjise se fundit me paketat fantastike te sherbimeve tona.

Gjendemi prane jush ne Tirane, Elbasan, Golem (Kavaje) dhe po punojme te mundesojme keto sherbime edhe ne qytete te tjera.

Na kontaktoni dhe do zbuloni ofertat qe ne kemi per ju.

EDHE MË SHUMË
SUPER OFERTA!!!!

Përfitoni muaj bonus nëse merrni edhe një nga paketat TV të DigitAlb OTT!

Paisja e instaluar mundeson lidhjen me wireless, lidhjen me kabell rrjeti te kater paisjeve (Laptop,Desktop,DVR,etj),si dhe mundeson lidhjen deri ne dy numra telefoni fiks. Kjo paisje ofrohet vetem me pagesen e garancise te rikthyeshme me vlere 3’000 Leke.
Ju sygjerojme te na kontaktoni per te mesuar edhe oferta te tjera, te cilat aplikohet here pas here.

Paketat familjare

Zgjidhni paketen e pershtatshme per ju, dhe Selcom garanton cilesine e ofruar nga rrjeti i fibres optike.
Shpejtesi nga 50 mbps deri 500 mbps, dhe me shume…

Fillestare

ALL1400muaj
  • 50 mbps download
  • 10 mbps upload

E Balancuar

ALL1600muaj
  • 100 mbps download
  • 20 mbps upload

Super

ALL1800muaj
  • 300 mbps download
  • 30 mbps upload

Ultra

ALL2100muaj
  • 500 mbps download
  • 50 mbps upload

Lidhja e internetit ofrohet PA KOSTO INSTALIMI, vetem me depozitimin e nje garancie te rikthyeshme me vlere 3000 Leke per pajisjet e instaluara tek ju. Kjo pajisje mundeson lidhjen me wireless, lidhjen me kabell rrjeti si dhe numer telefoni fiks nese ky kerkohet nga abonenti.

Testo shpejtesine e internetit tend

Per biznese

Sherbimet per biznese duhet te jene me specifike sesa ato familjare. Vazhdon teksti pershkrues