Paketat Internet per Biznese

Nevojat qe ka biznesi juaj gjejne pergjigje tek paketat dhe sherbimet e ofruara nga Selcom.

  • Lidhje ne Internet simetrike dhe e dedikuar.
  • Lidhje DATA midis zyrave apo degeve te biznesit.
  • Lidhje VLAN, IP publike, dhe te tjera.

Selcom ofron fleksibilitet te zgjidhjeve dhe te ofertes per keto sherbime sipas kerkeses se biznesit tuaj.

Na kontaktoni per te lene nje takim.