Paketat familjare

Zgjidhni paketen e pershtatshme per ju, dhe Selcom garanton cilesine e ofruar nga rrjeti i fibres optike.
Shpejtesi nga 30 mbps deri 100 mbps, dhe me shume…

Fillestare

ALL1700muaj
  • 30 mbps download
  • 5 mbps upload

E Balancuar

ALL2100muaj
  • 50 mbps download
  • 5 mbps upload

Super

ALL3000muaj
  • 100 mbps download
  • 10 mbps upload

Lidhja e internetit ofrohet PA KOSTO INSTALIMI, vetem me depozitimin e nje garancie te rikthyeshme me vlere 4000 Leke per pajisjet e instaluara tek ju. Kjo pajisje mundeson lidhjen me wireless, lidhjen me kabell rrjeti si dhe numer telefoni fiks nese ky kerkohet nga abonenti.

Ofertat e fundit

Paisja e instaluar mundeson lidhjen me wireless, lidhjen me kabell rrjeti te kater paisjeve (Laptop,Desktop,DVR,etj),si dhe mundeson lidhjen deri ne dy numra telefoni fiks. Kjo paisje ofrohet vetem me pagesen e garancise te rikthyeshme me vlere 3’000 Leke.
Ju sygjerojme te na kontaktoni per te mesuar edhe oferta te tjera, te cilat aplikohet here pas here.