Rreth Selcom

Selcom eshte themeluar ne vitin 2006.

Ne kete vit nis sherbimin per shperndarjen e internetit me teknologjine ADSL. 

Qe prej vitit 2014 Selcom nis investimet per instalimin e theknologjise se re, Fibres Optike dhe eshte nje nga kompanite e para ne treg qe operon me kete teknologji.

Me shpejtesine e drites transmetohen informacionet ne Fibren Optike dhe vetem me Fiber Optike Selcom ju mundeson sherbimin Internet, Telefoni fikse dhe Televizion. Tashme sherbimet e ofruara me fiber optike nuk jane me privilegj vetem i bizneseve. Tarifat dhe ofertat tona nga me te mirat ne treg, mundesojne secilin prej jush te perfitoje nga cilesia maksimale qe ofron kjo teknologji e avancuar.

Ju mirepresim te provoni avantazhet e teknologjise se fundit me paketat fantastike te sherbimeve tona.