Ne cdo pajisje qe jeni duke perdorur kontrolloni sa aplikacione keni hapur ne sfond. Nese ka ngarkesa kjo mund te jete nje nga arsyet pse interneti eshte I ngadalte. Provoni te mbyllni ato aplikacione qe nuk keni nevoje te perdorni per momentin dhe kontrolloni nese shfletimi po permiresohet. Ne rast se nuk shihni permiresim kontaktoni ne numrat tone te kontaktit ose me ane te emailit.