Duhet te beni nje fikje dhe ndezje te modemit. Pasi te ndizet pajisja duhet te prisni pak minuta deri sa te kryhet gjithe procesi I ndezjes. Ne kete menyre ju rifreskoni wireless – in tuaj dhe linja mund te permiresohet. Nese kjo nuk ka funksionuar ne ke te rast duhet te na telefononi tek numrat tane qe te mundemi te zgjidhim problemin tuaj.